Cloruro cálcico View larger

Calcium chloride

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Calcium chloride is a chemical, inorganic mineral compound used to complement the pasteurized milk in the cheesemaking process. Chloride is one of the elements of the milk is lost in the pasteurization process and for this reason it is added to milk before curdling. It is a compound that is also fashionable in the modern kitchen and spherifications.

You can buy this chloride in 100 g or 200 grs cans.

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2,49 €

  • 200 grs
  • 100 grs

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Weight100 grs

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Calcium chloride for cheese

Indispensable to provide the cheese properties lost during pasteurization complement.

Now you can buy it in the Al Queso.

Reviews

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09/06/2019

Respuesta de Al Queso

Estimado Alberto, en principio no es necesario. Si viese que el cuajado no es adecuado puede usarlo. Un saludo

    Grade 
    09/06/2019

    Uso del cloruro cálcico

    Si para elaborar el queso se utiliza leche sin pasteurizar, ¿No haría falta el cloruro cálcico?

      Grade 
      11/02/2018

      Respuesta de Al Queso

      Estimada clienta,
      El fabricante no reporta ninguna traza de gluten en este producto.
      Reciba un cordial saludo
      Atención al cliente

        Grade 
        11/02/2018

        Trazas de gluten

        Buenos dias, puede contener trazas de gluten? Gracias.

          Grade 
          09/03/2018

          Respuesta de Al Queso

          Estimada clienta, nos tendría usted que dar alguna pista más para que podamos conocer lo que ha hecho. El cloruro hay que distribuirlo de la mejor forma posible pero no es necesario diluirlo previamente. El cloruro por si solo no cuaja la leche. Un saludo

            Grade 
            09/03/2018

            El queso no cuaja

            He probado a añadir la cantidad indicada directamente a la leche fresca, y no ha cuajado. ¿Es necesario diluirlo previamente?

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              Calcium chloride

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              Calcium chloride is a chemical, inorganic mineral compound used to complement the pasteurized milk in the cheesemaking process. Chloride is one of the elements of the milk is lost in the pasteurization process and for this reason it is added to milk before curdling. It is a compound that is also fashionable in the modern kitchen and spherifications.

              You can buy this chloride in 100 g or 200 grs cans.

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