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Pressing mold to make cheese. It is rounded to produce cheese with this form, cheese ball Holland type. Its lid allows you to keep pressing the cheese without having a press. It has holes for proper exit of the whey. Used to produce cheese 350 grams. You can now buy it in AlQueso.
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Rounded Mould
Pressing mold to make cheese. It is rounded to produce cheese with this form, cheese ball Holland type. Its lid allows you to keep pressing the cheese without having a press. It has holes for proper exit of the whey. Used to produce cheese 350 grams. You can now buy it in AlQueso.
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Respuesta de Al Queso
Estimada Olga,
Este molde tiene agujeros como todos los moldes que tenemos. Le serviría aunque lo más habitual en el caso de quesos frescos son los moldes de rejilla, el de Burgos o el de Requeson. Todos ellos tienen unos agujeros mucho más grande aunque no disponen de tapa de prensado.
Un saludo
Desuerado?
Me valdría este molde para prensar y desuerar queso fresco? No le veo agujeros en la foto
Respuesta de Al Queso
Las medidas son de 11 centímetros de diámetro y 5,5 de altura interior. Muchas gracias.
Tamaño?
Cuales son las medidas de este molde?
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