Penicillium camemberti View larger

Penicillium camemberti culture

256

New product

Food rust of superficial growth in crust that produces the characteristic white and velvety crust of soft cheeses, fundamentally French. Penicillium Camemberti acts favoring proteolysis and lipolysis. You can buy this mold in envelopes of 3 grams sufficient for use in 50 liters of milk.

More details

No reward points for this product.


4,49 €

Data sheet

Weight3 grs

More info

Penicilium Camemberti

Penicilium Camemberti is used at the same time as the lactic ferments by sprinkling a small amount in the milk and keeping the rest of the product in the refrigerator as tightly closed as possible. It is possible to dilute the mold in natural mineral water without chlorifying (3 grs in 3 liters of water) and spray the cheese once molded.

For a perfect development of the bark it is recommended to use it together with the cultivation for the treatment of the bark "Geotrichum Candidum".

You can now buy Penicilium Camemberti in Al Queso

Reviews

Grade 
06/29/2019

Respuesta de Al Queso

Hola Rene,
Si, es lo mismo. Por favor para casos particulares de presupuestos contacte con clientes@alqueso.es Gracias

    Grade 
    06/28/2019

    PENICILIUM CAMEMBERTI O CANDIDUM ????

    Hola buenos días, quisiera saber si el CAMEMBERTI es igual al CANDIDUM???

    *Haces envíos a Medellín - Colombia ?
    *Costo del envío?

    Gracias por la información

      Grade 
      05/24/2019

      Respuesta de Al Queso

      Estimado German, son 50 litros de leche. Si se envía a Argentina. Un saludo

        Grade 
        05/23/2019

        Consulta

        Buenos dias queria saber para cauntos litros de leche rinden los 3 gr y si hacen envios a Entre Rios, Argentina.
        Muchas gracias,salufos

          Grade 
          04/16/2019

          Respuesta de Al Queso

          Estimada Daira, si. Un saludo

            Grade 
            03/18/2019

            Reply from Al Queso

            Yes, of course, they are!
            Best regards

              Grade 
              03/18/2019

              Vegan?

              Is this culture 100% vegan?

                Grade 
                12/19/2018

                Respuesta de Al Queso

                Hola Begoña, el producto está libre de trazas animales como podría se la lactosa. Sobre el gluten no encontramos ninguna razón para que este producto tuviese gluten. Un cordial saludo

                  Grade 
                  12/19/2018

                  Comprar penicilium camemberti

                  Está libre de gluten y lactosa?

                    Grade 
                    12/04/2018

                    Quesos veganos

                    Hola,
                    Es apto para veganos? Para hacer quesos Fermentados vegetales? Gracias!

                      Grade 
                      11/08/2018

                      Respuesta de Al Queso

                      Estimada Elsa, contacte con clientes@alqueso.es y le haremos un presupuesto. Reciba un cordial saludo.

                        Grade 
                        11/08/2018

                        Compra de cultivo Penicilliim Camemberti y geotrichum Candidum

                        Necesito el producto como hago para que me lo envien a Bolivia

                          Grade 
                          08/24/2018

                          Respuesta de Al Queso

                          En esta web!!

                            Grade 
                            08/24/2018

                            NECESITO EL PRODUCTO

                            DONDE LO PUEDO OBTENER

                              Write your review!

                              Write a review

                              Penicillium camemberti culture

                              Penicillium camemberti culture

                              Food rust of superficial growth in crust that produces the characteristic white and velvety crust of soft cheeses, fundamentally French. Penicillium Camemberti acts favoring proteolysis and lipolysis. You can buy this mold in envelopes of 3 grams sufficient for use in 50 liters of milk.

                              Related articles on blog

                              No related articles on blog