Reduced price! Penicillium camemberti View larger

Penicillium camemberti culture

256

New product

Food rust of superficial growth in crust that produces the characteristic white and velvety crust of soft cheeses, fundamentally French. Penicillium Camemberti acts favoring proteolysis and lipolysis. You can buy this mold in envelopes of 3 grams sufficient for use in 50 liters of milk.

More details

This product is no longer in stock

No reward points for this product.


3,99 €

-6%

4,25 €

Data sheet

Weight3 grs

More info

Penicilium Camemberti

Penicilium Camemberti is used at the same time as the lactic ferments by sprinkling a small amount in the milk and keeping the rest of the product in the refrigerator as tightly closed as possible. It is possible to dilute the mold in natural mineral water without chlorifying (3 grs in 3 liters of water) and spray the cheese once molded.

For a perfect development of the bark it is recommended to use it together with the cultivation for the treatment of the bark "Geotrichum Candidum".

You can now buy Penicilium Camemberti in Al Queso

Reviews

Grade 
11/28/2022

Que pasos seguir.

Hola, me gustaría saber en qué paso poner geotridium y penicillium en la elaboración del queso, antes del cloruro? Antes del fermento? Y a que temperatura.
Muchas gracias.

    Grade 
    09/17/2020

    Uso vegano

    Saben cuál sería la cantidad para quesos a base de semillas?

      Grade 
      11/14/2019

      Respuesta de Al Queso

      Hola Érika, no tienen como tal fecha de caducidad pero si tienen de consumo preferente. Suele ser unos 8/9 meses. Un saludo

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Grade 
      11/14/2019

      ¿Caducidad?

      Buenas, sólo quería saber si tiene caducidad este hongo si no se abre el envase. Un saludo

        Grade 
        06/29/2019

        Respuesta de Al Queso

        Hola Rene,
        Si, es lo mismo. Por favor para casos particulares de presupuestos contacte con clientes@alqueso.es Gracias

          Grade 
          06/28/2019

          PENICILIUM CAMEMBERTI O CANDIDUM ????

          Hola buenos días, quisiera saber si el CAMEMBERTI es igual al CANDIDUM???

          *Haces envíos a Medellín - Colombia ?
          *Costo del envío?

          Gracias por la información

            Grade 
            05/24/2019

            Respuesta de Al Queso

            Estimado German, son 50 litros de leche. Si se envía a Argentina. Un saludo

              Grade 
              05/23/2019

              Consulta

              Buenos dias queria saber para cauntos litros de leche rinden los 3 gr y si hacen envios a Entre Rios, Argentina.
              Muchas gracias,salufos

                Grade 
                04/16/2019

                Respuesta de Al Queso

                Estimada Daira, si. Un saludo

                  Grade 
                  03/18/2019

                  Reply from Al Queso

                  Yes, of course, they are!
                  Best regards

                    Grade 
                    03/18/2019

                    Vegan?

                    Is this culture 100% vegan?

                      Grade 
                      12/19/2018

                      Respuesta de Al Queso

                      Hola Begoña, el producto está libre de trazas animales como podría se la lactosa. Sobre el gluten no encontramos ninguna razón para que este producto tuviese gluten. Un cordial saludo

                        Grade 
                        12/19/2018

                        Comprar penicilium camemberti

                        Está libre de gluten y lactosa?

                          Grade 
                          12/04/2018

                          Quesos veganos

                          Hola,
                          Es apto para veganos? Para hacer quesos Fermentados vegetales? Gracias!

                            Grade 
                            11/08/2018

                            Respuesta de Al Queso

                            Estimada Elsa, contacte con clientes@alqueso.es y le haremos un presupuesto. Reciba un cordial saludo.

                              Grade 
                              11/08/2018

                              Compra de cultivo Penicilliim Camemberti y geotrichum Candidum

                              Necesito el producto como hago para que me lo envien a Bolivia

                                Grade 
                                08/24/2018

                                Respuesta de Al Queso

                                En esta web!!

                                  Grade 
                                  08/24/2018

                                  NECESITO EL PRODUCTO

                                  DONDE LO PUEDO OBTENER

                                    Write your review!

                                    Write a review

                                    Penicillium camemberti culture

                                    Penicillium camemberti culture

                                    Food rust of superficial growth in crust that produces the characteristic white and velvety crust of soft cheeses, fundamentally French. Penicillium Camemberti acts favoring proteolysis and lipolysis. You can buy this mold in envelopes of 3 grams sufficient for use in 50 liters of milk.

                                    Related articles on blog

                                    No related articles on blog