Penicillium camemberti View larger

Penicillium camemberti culture

256

New product

Food rust of superficial growth in crust that produces the characteristic white and velvety crust of soft cheeses, fundamentally French. Penicillium Camemberti acts favoring proteolysis and lipolysis. You can buy this mold in envelopes of 3 grams sufficient for use in 50 liters of milk.

More details

No reward points for this product.


4,49 €

Data sheet

Weight3 grs

More info

Penicilium Camemberti

Penicilium Camemberti is used at the same time as the lactic ferments by sprinkling a small amount in the milk and keeping the rest of the product in the refrigerator as tightly closed as possible. It is possible to dilute the mold in natural mineral water without chlorifying (3 grs in 3 liters of water) and spray the cheese once molded.

For a perfect development of the bark it is recommended to use it together with the cultivation for the treatment of the bark "Geotrichum Candidum".

You can now buy Penicilium Camemberti in Al Queso

Reviews

Grade 
11/14/2019

Respuesta de Al Queso

Hola Érika, no tienen como tal fecha de caducidad pero si tienen de consumo preferente. Suele ser unos 8/9 meses. Un saludo

    Grade 
    11/14/2019

    ¿Caducidad?

    Buenas, sólo quería saber si tiene caducidad este hongo si no se abre el envase. Un saludo

      Grade 
      06/29/2019

      Respuesta de Al Queso

      Hola Rene,
      Si, es lo mismo. Por favor para casos particulares de presupuestos contacte con clientes@alqueso.es Gracias

        Grade 
        06/28/2019

        PENICILIUM CAMEMBERTI O CANDIDUM ????

        Hola buenos días, quisiera saber si el CAMEMBERTI es igual al CANDIDUM???

        *Haces envíos a Medellín - Colombia ?
        *Costo del envío?

        Gracias por la información

          Grade 
          05/24/2019

          Respuesta de Al Queso

          Estimado German, son 50 litros de leche. Si se envía a Argentina. Un saludo

            Grade 
            05/23/2019

            Consulta

            Buenos dias queria saber para cauntos litros de leche rinden los 3 gr y si hacen envios a Entre Rios, Argentina.
            Muchas gracias,salufos

              Grade 
              04/16/2019

              Respuesta de Al Queso

              Estimada Daira, si. Un saludo

                Grade 
                03/18/2019

                Reply from Al Queso

                Yes, of course, they are!
                Best regards

                  Grade 
                  03/18/2019

                  Vegan?

                  Is this culture 100% vegan?

                    Grade 
                    12/19/2018

                    Respuesta de Al Queso

                    Hola Begoña, el producto está libre de trazas animales como podría se la lactosa. Sobre el gluten no encontramos ninguna razón para que este producto tuviese gluten. Un cordial saludo

                      Grade 
                      12/19/2018

                      Comprar penicilium camemberti

                      Está libre de gluten y lactosa?

                        Grade 
                        12/04/2018

                        Quesos veganos

                        Hola,
                        Es apto para veganos? Para hacer quesos Fermentados vegetales? Gracias!

                          Grade 
                          11/08/2018

                          Respuesta de Al Queso

                          Estimada Elsa, contacte con clientes@alqueso.es y le haremos un presupuesto. Reciba un cordial saludo.

                            Grade 
                            11/08/2018

                            Compra de cultivo Penicilliim Camemberti y geotrichum Candidum

                            Necesito el producto como hago para que me lo envien a Bolivia

                              Grade 
                              08/24/2018

                              Respuesta de Al Queso

                              En esta web!!

                                Grade 
                                08/24/2018

                                NECESITO EL PRODUCTO

                                DONDE LO PUEDO OBTENER

                                  Write your review!

                                  Write a review

                                  Penicillium camemberti culture

                                  Penicillium camemberti culture

                                  Food rust of superficial growth in crust that produces the characteristic white and velvety crust of soft cheeses, fundamentally French. Penicillium Camemberti acts favoring proteolysis and lipolysis. You can buy this mold in envelopes of 3 grams sufficient for use in 50 liters of milk.

                                  Related articles on blog

                                  No related articles on blog