Calcium Chloride (dark shelf) View larger

Calcium Chloride (dark shelf)

269

New product

Adding it to pasteurized and/or homogenised milk you buy from a shop helps restore calcium balance back to the milk, to create a firmer curd. 
Use 0.5ml per litre of milk. Add to milk before adding culture and/or rennet.

Add to wishlist

Reviews

Grade 
06/03/2020

Respuesta de Al Queso

El porcentaje es del 30%.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
05/27/2020

cloruro de calcio

que porcentaje tiene?

    Grade 
    06/27/2018

    Respuesta de Al Queso

    Si, el cloruro no tiene ningún componente animal. Es vegano. Un cordial saludo

      Grade 
      06/27/2018

      Una duda

      Hola, el cloruto es vegan?
      Gracias

        Grade 
        07/04/2017

        Respuesta de Al Queso

        Si, al añadir cloruro cálcico el yogurt le quedará más cuajado.

          Grade 
          07/03/2017

          Cloruro calcio y yogur

          Si añado cloruro calcio a la leche Uht semidesnatada que uso para la elabora con del yogur quedara mas espeso? Uso fermentos lácticos para yogur!

            Write your review!

            Write a review

            Calcium Chloride (dark shelf)

            Calcium Chloride (dark shelf)

            Adding it to pasteurized and/or homogenised milk you buy from a shop helps restore calcium balance back to the milk, to create a firmer curd. 
            Use 0.5ml per litre of milk. Add to milk before adding culture and/or rennet.

            Related articles on blog

            No related articles on blog