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Thermophilic starter

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Thermophilic starter to directly inoculate the milk. These starters are suitable for cooked pressed pasta cheeses like Parmesan, cooked cheese such as mozzarella, press cheese like Pecorino Romano or Provolone and yogurt. Ferments containing Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus delbrueckii subsp. Its use is very simple. Sprinkle the required amount according to the volume of milk used once it is heated. It is a ferment considered to be very beneficial to health. The Streptococcus also helps in the creation of low fat cheeses. A pack of these inoculum cultures of 50 to 80 liters of milk. You can buy these yeasts in 0.5U sachets.

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4,10 €

Reviews

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10/05/2017

Respuesta de Al Queso

Estimada Esmeralda, el sobre es suficiente para inocular hasta 80 litros de leche. La respuesta sería una pizca. Las caducidades de las unidades actuales van hasta septiembre de 2018 si se conserva refrigerado o septiembre del 2019 si es congelado. Reciba un cordial saludo

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    10/04/2017

    Duda para yogurth.

    Buenas noches, me gustaría saber qué cantidad necesitaría para un inocular un litro de leche. Y también el modo de conservación y la caducidad.

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      09/28/2017

      Respuesta de Al Queso

      Estimada Elvira, nosotros le recomendaríamos empezar con el kit sencillo de yogurt griego: https://www.alqueso.es/es/hacer-queso/271-kit-para-hacer-yogurt-griego-en-casa.html

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        09/27/2017

        Yogures

        Hola!quiseiera inicuarme en el tema de hacer yogures,qye debo comprar?

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          04/07/2017

          Respuesta de Al Queso

          Estimada Feli, le recomendamos mejor usar los fermentos mesófilos. http://www.alqueso.es/es/hacer-queso/218-comprar-fermentos-lacticos.html Un saludo

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            04/06/2017

            hacer queso de untar

            Puedo usar este tipo de fermento para hacer queso de untar?

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              Thermophilic starter

              Thermophilic starter

              Thermophilic starter to directly inoculate the milk. These starters are suitable for cooked pressed pasta cheeses like Parmesan, cooked cheese such as mozzarella, press cheese like Pecorino Romano or Provolone and yogurt. Ferments containing Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus delbrueckii subsp. Its use is very simple. Sprinkle the required amount according to the volume of milk used once it is heated. It is a ferment considered to be very beneficial to health. The Streptococcus also helps in the creation of low fat cheeses. A pack of these inoculum cultures of 50 to 80 liters of milk. You can buy these yeasts in 0.5U sachets.