Goat's milk powder

321

New product

Goat's milk powder for the production of cheese at home.

Goat's milk is very difficult to obtain in the commercial circuits that most of us have within reach. In Al Queso we incorporate this product to solve this commercial lack and to offer it to our cheese-makers. It comes from fresh whole milk that is pasteurized and then dehydrated to make it into powder. With 125 grams of milk powder you get one liter of milk. You can buy goat's milk powder in bags of 375 grs

More details

Add to wishlist

More info

Goat's milk powder. How to rehydrate it before use?

The procedure for rehydrating goat's milk powder is simple. We take water previously boiled and when it is at a temperature of 40° - 50°C we sprinkle the milk powder and stirring carefully avoiding the appearance of clumps.

Milk powder needs a minimum of 15 to 20 minutes to rehydrate and to minimize any sandy sensation. It is advisable, but not strictly necessary, to let the hydrated milk rest in the refrigerator overnight to ensure its complete hydration.

Reviews

Grade 
09/05/2020

Respuesta de Al Queso

Hola Carmen, para temas de caducidades que no tendrán sentido dentro de un tiempo contacte con clientes@alqueso.es y le daremos los datos. Esta leche no tiene fecha de caducidad sino consumo preferente. Un saludo

    Grade 
    09/05/2020

    Caducidad y pureza

    Hola. Me gustaría saber la caducidad y si la composición es 100% leche. Gracias

      Grade 
      02/03/2020

      Respuesta de Al Queso

      Estimada Verónica, no hemos hecho Kefir con esta leche pero no vemos ninguna incompatibilidad para hacerlo. Un saludo

        Grade 
        02/01/2020

        Sirve para kefir

        Buenos días, ¿sirve para hacer kefir?

          Grade 
          08/29/2017

          Respuesta de Al Queso

          Estimado Manuel,
          La leche es entera y los datos más relevantes son los siguientes:
          - Materia grasa: 32%
          - Lactosa: 33,1%
          - Proteinas: 26%
          Si necesita más datos no dude en preguntarnos.
          Reciba un cordial saludo

          • 1 out of 1 people found this review useful.
          Grade 
          08/29/2017

          información nutricional y composición

          Buenas cuál es su información nutriconal y composición. Es entera, semi, materia grasa, etc.
          gracias

            Grade 
            07/20/2017

            Respuesta de Al Queso

            Sí, claro. Es leche en polvo. Se puede consumir directamente como leche o utilizar para otros usos como hacer queso o cualquier otro uso que se le dé a la leche normal. Solo hay que hidratarla con agua.
            Un saludo
            Atención al cliente de Al Queso

            • 2 out of 2 people found this review useful.
            Grade 
            07/20/2017

            Consumo

            Buenas tardes. Esta leche en polvo puede ser consumida como leche?. No hija es alérgica a la proteína de leche de vaca y estoy buscando alternativas. Gracias!!

              Grade 
              03/07/2017

              Respuesta de Al Queso

              Hola Carmen, ¿Cómo podemos ayudarla? Un cordial saludo

                Grade 
                03/07/2017

                Quesos

                Holaa quiero comprar leche en polvo..todo refrente a fabricar quesos .un saludo

                  Write your review!

                  Write a review

                  Goat's milk powder

                  Goat's milk powder

                  Goat's milk powder for the production of cheese at home.

                  Goat's milk is very difficult to obtain in the commercial circuits that most of us have within reach. In Al Queso we incorporate this product to solve this commercial lack and to offer it to our cheese-makers. It comes from fresh whole milk that is pasteurized and then dehydrated to make it into powder. With 125 grams of milk powder you get one liter of milk. You can buy goat's milk powder in bags of 375 grs

                  Accessories

                    Related articles on blog

                    No related articles on blog