Vegetable rennet produced with thistle flower

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Vegetable rennet produced with thistle flower (Cynara Cardunculus)


100% vegetable rennet for cow, goat or sheep milk. It gives the cheese a different fineness of paste and reinforced flavors. It is the rennet used, for example, in the Torta del Casar.

The setting force is 1:15,000. You can buy thistle rennet in 50 ml bottles.

Depending on the type and composition of the milk and the coagulation conditions required by the cheese to be made. As a reference, the following proportion is indicated:

  • 200 ml per 1000 liters of milk at a temperature of 29-30ºC the milk curdles in around 40 minutes.
  • Creamy Torta-type cheeses tend to curdle with smaller amounts (150 ml per 1000 liters of milk) at a lower temperature (28ºC) and for a longer time (60-90 minutes).


Suitable for vegan use. It may contain some small grounds. Shake before using.

It does not need cold for its transport. Put in the refrigerator upon receipt.

The format of the stopper may vary. Currently the 50ml format comes with a cap with a dropper.

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Reviews

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05/30/2022

Respuesta de Al Queso

Hola Antonio, este producto no tiene caducidad, tiene fecha de consumo preferente. No hemos congelado nunca este producto. Un saludo.

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    05/28/2022

    caducidad

    Una vez abierto que caducidad tiene.
    Se podría congelar?

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      04/04/2022

      Respuesta de Al Queso

      Estimado José, el cuajo flor de cardo es una "infusión" de pistilos de cardo y agua. Un saludo

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        04/03/2022

        Respuesta de Al Queso

        Estimado José, el contenido del producto siempre está señalado en el texto del mismo. En este caso se señala que: "Se puede comprar el cuajo de cardo en botecitos de 50 ml". Un saludo

          Grade 
          04/02/2022

          ¿qué cantidad en mililitros o centilitros trae el bote?

          ¿qué cantidad en mililitros o centilitros trae el bote?

            Grade 
            04/02/2022

            ¿QUE INGREDIENTES TIENE EXACTAMENTE?

            Hola: ¿Qué ingredientes tiene exactamente este cuajo vegetal? Gracias.

              Grade 
              03/09/2022

              Respuesta de Al Queso

              Estimada Maite, debe hacer una regla de tres según el tamaño de su vaso y el resultado deseado. Luego tiene que adaptarlo a las condiciones en las que esté haciendo la cuajada: temperatura, tipo de leche, etc.

                Grade 
                03/08/2022

                Para hacer cuajada y poner gotas en el vaso

                Que cantidad de gotitas necesitaremos para un vaso de cuajada?

                  Grade 
                  09/10/2020

                  Respuesta de Al Queso

                  Hola Manoly,
                  Normalmente no se necesita ningún cuajo para hacer yogur. Si lo que se refiere es a una cuajada, si.
                  Un saludo

                    Grade 
                    09/08/2020

                    hacer yogurt

                    Buenos días, por favor, podría decirme si con este tipo de cuajo puedo hacer yogurt?. Mil gracias

                      Grade 
                      07/10/2020

                      Respuesta de Al Queso

                      Hola Alonso, no hemos probado nunca con ese tipo de leche a hacer cuajadas. Un saludo

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                        07/10/2020

                        Bebé alergico a la proteina de leche

                        Hola :
                        Quisiera saber si puedo hacer cuajadas con leche de farmacia especial para bebés alergicos a la proteina de leche de vaca .Es Nutriben hidrolizada 2 . Gracias

                          Grade 
                          10/22/2019

                          Respuesta de Al Queso

                          Hola Bárbara, no hemos probado a cuajar ese tipo de quesos veganos con este cuajo. Un saludo

                          • 0 out of 1 people found this review useful.
                          Grade 
                          10/22/2019

                          Queso vegano

                          Hola, es apto para cuajar leche de coco o de anacardos, o solo cuaja la caseina de la leche animal? Gracias!

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                            Vegetable rennet produced with thistle flower

                            Vegetable rennet produced with thistle flower

                            Vegetable rennet produced with thistle flower (Cynara Cardunculus)


                            100% vegetable rennet for cow, goat or sheep milk. It gives the cheese a different fineness of paste and reinforced flavors. It is the rennet used, for example, in the Torta del Casar.

                            The setting force is 1:15,000. You can buy thistle rennet in 50 ml bottles.

                            Depending on the type and composition of the milk and the coagulation conditions required by the cheese to be made. As a reference, the following proportion is indicated:

                            • 200 ml per 1000 liters of milk at a temperature of 29-30ºC the milk curdles in around 40 minutes.
                            • Creamy Torta-type cheeses tend to curdle with smaller amounts (150 ml per 1000 liters of milk) at a lower temperature (28ºC) and for a longer time (60-90 minutes).


                            Suitable for vegan use. It may contain some small grounds. Shake before using.

                            It does not need cold for its transport. Put in the refrigerator upon receipt.

                            The format of the stopper may vary. Currently the 50ml format comes with a cap with a dropper.

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