326
New product
100% vegetable curd for cow, goat or sheep milk. It gives to the cheese a fineness of different pasta and reinforced flavors. It is the rennet used, for example, in the Torta del Casar.
The rennet potency is equivalent to 50 mg chemosyn. You can buy the rennet of thistle in small bottles of 50 ml.
This product is no longer in stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
No reward points for this product.
Vegetable rennet produced with thistle flower
100% vegetable curd for cow, goat or sheep milk. It gives to the cheese a fineness of different pasta and reinforced flavors. It is the rennet used, for example, in the Torta del Casar.
The rennet potency is equivalent to 50 mg chemosyn. You can buy the rennet of thistle in small bottles of 50 ml.
Recipient :
* Required fields
or Cancel
Respuesta de Al Queso
Hola Manoly,
Normalmente no se necesita ningún cuajo para hacer yogur. Si lo que se refiere es a una cuajada, si.
Un saludo
hacer yogurt
Buenos días, por favor, podría decirme si con este tipo de cuajo puedo hacer yogurt?. Mil gracias
Respuesta de Al Queso
Hola Alonso, no hemos probado nunca con ese tipo de leche a hacer cuajadas. Un saludo
Bebé alergico a la proteina de leche
Hola :
Quisiera saber si puedo hacer cuajadas con leche de farmacia especial para bebés alergicos a la proteina de leche de vaca .Es Nutriben hidrolizada 2 . Gracias
Respuesta de Al Queso
Hola Bárbara, no hemos probado a cuajar ese tipo de quesos veganos con este cuajo. Un saludo
Queso vegano
Hola, es apto para cuajar leche de coco o de anacardos, o solo cuaja la caseina de la leche animal? Gracias!