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Thermophilic lactic ferments

AB - 383

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Thermophilic lactic ferments

Ferments for the production of soft, semi hard and hard cheeses. It is a lyophilized concentrated ferment that contains a mixture of pure strains of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus aromatics. This crop is characterized by rapid acidification controlled, so that the release of aromatic components is promoted during fermentation. This composition of ferments gives it the innate capacity of thermophilic ferments for the production of cheeses that need a high temperature of milk or curd with the refinement of lactobacillus that complements it reducing acidity. It can be purchased in 3 gram envelopes.

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Reviews

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09/23/2020

Respuesta de Al Queso

Estimada Marta, le aconsejamos que abra una esquinita, use proporcionalmente la cantidad de producto que necesite y cierre el sobre con una pinza tipo zip conservándola en la nevera. Un saludo

  • 2 out of 2 people found this review useful.
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09/22/2020

Dudas sobre conservación y uso

Puedo utilizar solo una parte del sobre para menos cantidad de leche? Se puede diluir el fermento y usarlo en varios quesos, conservandolo en frío?

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    04/17/2020

    Respuesta de Al Queso

    Si, puede servirle perfectamente. Puede también usar los Fementos lácticos de Danisco. Un saludo

      Grade 
      04/17/2020

      Queso

      Me iria bien para hacer un queso de cabra o baca de corteza dura y maduro

        Grade 
        07/17/2019

        Respuesta de Al Queso

        Es termófilo. Es una combinación de fermentos de acidificación rápida y está indicado en quesos de pasta blanda, semidura y dura. Un saludo

          Grade 
          07/17/2019

          Lactobacillus

          Buenos días, el lactobacillus aromático es mesófilo o termófilo?
          Acidifica bastante o poco?
          Esta mezcla iría bien para una pasta blanda (Tipo camembert) con bastante sabor sabor, al levar el thermophilus?
          Gracias

            Grade 
            06/13/2018

            Respuesta de Al Queso

            Buenas tardes Feli, estos fermentos son adecuados para la producción de queso. No hemos probado nunca a elaborar yogur con ellos. Un saludo

              Grade 
              06/12/2018

              yogur casero

              Puedo utilizar estos fermentos para hacer yogur casero?

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                Ferments for the production of soft, semi hard and hard cheeses. It is a lyophilized concentrated ferment that contains a mixture of pure strains of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus aromatics. This crop is characterized by rapid acidification controlled, so that the release of aromatic components is promoted during fermentation. This composition of ferments gives it the innate capacity of thermophilic ferments for the production of cheeses that need a high temperature of milk or curd with the refinement of lactobacillus that complements it reducing acidity. It can be purchased in 3 gram envelopes.

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