Semi-mature Payoyo goat cheese

N02BZ-102

New product

Exclusive Payoya goat artisan cheese produced with whole milk. Consistently winning in the World Cheese Awards. It is very light due to its natural crust, very creamy flavored nuts.

Serve in wedges of 450 - 500 grams approx.

More details

Add to wishlist

Data sheet

Weight450 - 500 grs aprox
MilkGoat
Mature periodMínima de 60 días
Flavour intensityMedium
Geographical areaAndalucía
CountrySpain
Curdling agentNatural
Kind of milkPasteurized
FormatWedge

More info

Semi-mature Payoyo goat cheese

Payoyo cheese factory produces cheese with the milk producing farmers in the Sierra de Grazalema Natural Park, Los Alcornocales Natural Park, and the Parque Natural Sierra de las Nieves allowing maintenance of the Payoya or Montejaquena breed of goat which is in danger of extinction.

Traditionally produces cheeses of high quality and very appreciated by cheese lovers. Difficulty finding it makes these cheeses an exclusive product.

Buy it here in Al Queso, your online shop of spanish artisan cheeses.

Reviews

Grade 
11/25/2020

Respuesta de Al Queso

Hola Ana, lo normal es entre 450 y 500 grs como se indica. Actualmente están viniendo un poco más grandes por lo que el cuarto de queso, que es el formato que se sirve, pesará un poco más. Un saludo

    Grade 
    11/25/2020

    Queso payoyo

    Cuánto pesa la pieza de 13,75 €

      Grade 
      04/12/2019

      Estimado Señor,

      El queso entero costaría 53,21 euros. Si lo quiere entero en lugar de cortados en cuartos debería indicarlo al hacer el envío. El coste del transporte dependerá del transportista seleccionado. Accediendo al carrito pueden verse los costes del mismo (varían de 4,16 a 5,87 euros). Reciba un cordial saludo

        Grade 
        04/12/2019

        Señor

        Hola, que costaría un queso entero de cabra artesano? Si enviáis a toda España, que costarían los portes hasta Barcelona?

          Grade 
          11/11/2017

          Respuesta de Al Queso

          Hola Francisco, el precio es siempre de la unidad que se ofrece. En este caso es de 1/4 de queso con un peso aproximado de 500 gramos.

            Grade 
            11/11/2017

            Queso payoyo de Cabra

            EEl preEl precio es de 1 kilo o del Queso



              Write your review!

              Write a review

              Semi-mature Payoyo goat cheese

              Semi-mature Payoyo goat cheese

              Exclusive Payoya goat artisan cheese produced with whole milk. Consistently winning in the World Cheese Awards. It is very light due to its natural crust, very creamy flavored nuts.

              Serve in wedges of 450 - 500 grams approx.

              Accessories

                Related articles on blog

                Download